tirsdag 11. januar 2011

Hverdagen vår

Tirsdag 11.01.2010.

Idag begynte vi som vanlig med en samlingsstund på morgenen før vi starter med de ulike aktiviteter. Vi har etter nyttår begynt å lære oss månedene som er i året, vi har satt opp bursdagskalenderen som et tog slik at månedene kommer lett frem, og vi har ark med farger som representerer hvilken årstid de tilhører.

I ringen er det bilder av alle barna slik at det skal være lett å finne plassene sine. På mandagr har vi også noe vi kaller for hjertebarn. Vi trekker opp et hjerte med navn på hver uke, og alle de andre barna skal si noe positivt om den som ble trukket. Dette har vi veldig gode erfaringer med, og ungene syns det er veldig morro når deres navn blir trukket. Hjertet blir så hengende på veggen en uke, før vi trekker et nytt barn.



Idag har 4-6åringene fått være med på gruppe der de skulle lage et mønsterbilde med tråd. Her fikk de jobbe kreativt og de fikk samtidig trening på finmotoriske ferdigheter.

 
Stor konsentrasjon.
 
Mange ulike og morsomme former :)

















I barnehagen legger vi stor vekt på et variert og sundt kosthold, og barna får være med og lage varmmat 3-5dager i uka. Idag var det to 3åringer som fikk være med og lage tomatsuppe :)






Nøye røring så det ikke skal brenne seg.

















De aller minste koste seg med å kle seg ut.



En Spiderman og en Alien kom gående inn på kontoret for å besøke meg.
 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar