onsdag 23. februar 2011

Karneval :)

Idag har vi hatt karneval, og det har vært veldig koselig :)
Først fikk alle barna på seg kostymene sine, vi har hatt en Hanna Montana(eller hanna fra tana som noen sier), det har vært en klovn, politimann, løve, engel, senorita, pirat, hund og en ugle.
Etter at vi hadde kledd på oss måtte alle inn og få ansiktsmaling.


Så var det tid for leker og kos:)
Først hadde vi "sett hale på grisen".

Alle ble snurra rundt og rundt og så var det å feste halen der men trodde rumpa til grisen var. Dette gikk veldig bra, og alle fikk prøvd seg.
Så var det en føle/kjenne stasjon. Her hadde vi fylt ulike bokser med ull, kokt spaghetti, ris, mel og pasta sløyfer. Så skulle alle barna kjenne nedi og se om de kjente igjen det som var oppi der. Mel var den som var vanskeligst å gjette på, men det var noen som fikk til den også :)

Vi avslutta det med å ha en sangsamling, mens vi venta på at maten skulle bli ferdig.

Bjørnen sover.
Og etter det så hang vi endelig opp pinjataen:) Ungene lurte veldig på hvem som hadde lagd den og hva som var oppi, men det vet jo ikke vi voksne. Så det var nok godtegrisen som hadde vært innom ;)
Alle fikk etter tur slå på pinjataen, minste først og så i stigende alder. Vi måtte slå hele 4 runder før pinjataen ga etter og viste oss masse godteposer. Så her var vi heldige :)


Dette har vært en veldig hyggelig dag sammen med barna, og nå skal vi sette oss ned og kose oss med resten av godteriene sammen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar