mandag 18. februar 2013

Karneval :)

Da var det tid for karneval igjen, og det har vært mange forventningsfulle barn hele uka. De har gleda seg veldig, og det har vært mye lek med de kostymene som er i barnehagen, og mange diskusjoner om hvem som skulle ha på seg hva.

Vi startet hele dagen med en samlingsstund. Her fikk alle barne reise seg opp og fortelle hva de hadde kledd seg ut som, vi måtte også rope inn alle de voksne så vi fikk vite hva alle hadde kledd seg ut som. Etterpå snakket vi litt om de lekene som vi skulle ha, først ut var halen på grisen, så skulle vi ha smaks kim og føle kim. Vi tulla mye om hva som kunne være i de ulike boksene, kanskje mark og edderkopper? Eller noen skumle slanger som ligger på lur oppi der. Et av barna foreslo fisk og en foreslo egg øyne. Stor fantasi, nesten litt for stor, for noen var litt skeptiske til å putte hånda ned i boksene. Men når det ikke var skumlere enn kokt spaghetti, ris etc så gikk det veldig bra :)

Vi setter halen på grisen


Smaks kim


Er det noe skummelt oppi her?

Neida det er bare spaghetti!

Vi koser oss med å spise opp det som ble igjen etter smakstesten :)
Etter å ha lekt og kost oss så var det tid for lunsj, her hadde Anna lagd tikka masala til oss. Det var kjempe godt, og barna spiste veldig bra. Etter lunsj hadde vi en liten hvilestund, mens de andre voksne gjorde klart til Katta i sekken.
Katta var ganske vrang i år, så alle fikk slått 4 ganger før det ble hull og det ramla ut godteri! Her hadde vi også på forhånd tulla litt med at det var mark, maur, biller og sånn oppi posen. Sånn godteri som Timon, Pumba og Simba spiser i løvenes konge, så lettelsen var stor da det bare var "vanlig" godteri :)




Vi trengte til slutt kreftene til Spiderman for å få hull på posen.

Flotte voksne.

Hurra for karneval!

En kjempe morsom dag i barnehagen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar