fredag 5. desember 2014


Månedsbrev oktober/november J

I oktober og november har vi hatt eventyret om Gruffalo. Barnehagen har en Gruffalo bok som barna har lest litt før, så det var noen av barna som visste hva det handlet om. Vi har i løpet av denne måneden sett på filmen, lest boken mange ganger i samlingsstund, hatt formingsaktiviteter og øvd oss på å gjenfortelle eventyret. Å gjenfortelle og dramatisere eventyret var veldig spennende for barna. Barna fikk utdelt roller som de øvde på replikkene til og de fikk i oppgave å lage hver sin kostyme. Når vi hadde dramatisering så vi at barna viste stort engasjement og glede. Vi øvde mye, det fikk barna til å bli sikre i sine roller slik at vi kunne fremføre det på foreldrekaffen. Det var kjempe gøy, både for liten og stor! J

Vi har også vært i skogen for å lete etter sporene til Gruffalo. Jo lengre inn i skogen vi kom, jo flere store spor fant vi! Det var veldig spennende, men også veldig skummelt, så vi gikk tilbake igjen.

En del av november har også gått med til laging av julehemmeligheter J kanskje nissebarna i Gudim barnehage har med gaver til foreldrene?

Disse månedene har gått veldig fort og vi gleder oss til den neste. Kanskje vi til og med får litt snø! J

Små og store i Gudim barnehage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar